Henk Medema
20
DECEMBER

Kijk: medema is zichzelf weer, nu ook virtueel!

Probeer niet op ieder slagveld te strijden. Doe niet mee aan elk spel. Wordt geen deelnemer in elk debat. Zing en dans niet in iedere wedstrijd.

Een goede raad die mijn goede vriend @stephanjoubert uit Zuid-Afrika in een tweet aan z’n volgers gaf. Om er in een andere blog nog weer aan toe te voegen: ik wil niet op zoek gaan naar aantallen volgers, maar ik wil Jezus volgen.

Zo is het, ik sluit me daarbij aan. En als je me wilt volgen…

Beetje later dan verwacht, maar na driekwart jaar is www.medema.nl weer in de virtuele wereld te vinden. Niet meer als website van ‘de’ uitgeverij, die nu door Arie Kok als uitgever wordt bestuurd, binnen Jongbloed Uitgeversgroep. Op deze website ben ik gewoon mezelf, niet meer en niet minder.

 

Lees welke wegen ik vermoed. Een punt: netwerken. Een lijn: media. En een cirkel: de kring van Gods Geest.

Kunnen we samen iets doen? - let’s go4it!

 

In ieder geval: let’s go. Als God een groen verkeerslicht op je weg plaatst, moet je niet blijven wachten.

 

www.medema.nl
Laat hier een reactie achter0 Reactie(s):

Recente artikelen

12
september
Ik houd mezelf JHWH voor, voortdurend’ (Psalm16:8) ‘Waak over mij, God!’ (Psalm 16:1)   Soms (vaak, misschien wel altijd) weet

Lees verder >>

01
september
interTXT   U6   Vijfentwintig kilometer boven NImes vind je zonder problemen het plaatsje Uzes. Wij zijn daar wel eens

Lees verder >>

23
july
Zou het niet prachtig zijn als er zo’n tempel was, net als bij Ezechiël, waaruit een rivier stroom die leven

Lees verder >>

Bekijk het blogarchief