Henk Medema
19
MAY

Missional Church Lunch: hartelijk welkom!

MISSIONAL CHURCH LUNCH
 
De laatste van de reeks bijeenkomsten rondom Missional Church van dit seizoen was gepland op vrijdag 29 mei vanaf half twee - maar door wijzigingen in de agenda kan dat niet doorgaan.
In plaats daarvan houden we een feestelijke én interessante afsluiting op woensdag 10 juni 2015, vanaf 12.00 tot 14.00 met uitloop tot 15.00 uur in de grote zaal, Hoofdstraat 51, 3971 KB Driebergen.
De discussie zal worden ingeleid door prof. dr. Kees van der Kooi, en zijn thema is:
 
Moederkerken, uithoven en zandruggen: Over de kerk vandaag en morgen.
 

Wat is het beeld van de kerk dat we koesteren, wat zien we gebeuren en wat mogen we hopen? We gaan met elkaar in gesprek over een van de meest besproken onderwerpen in kerk en theologie, namelijk de kerk en haar betekenis voor onze samenleving.
 
Deelneming, inclusief lunch, kost maar een paar centen (om precies te zijn € 7,50), maar het is een uitnemende gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen over dit onderwerp. Er is deze keer gelegenheid om als ‘dessert’ je wensen te uiten van wat we in het volgende seizoen centraal gaan stellen ten aanzien van missional church en kerkvernieuwing.
Aanmelden per mail aan henk@medema.nl
 
Hartelijk welkom!
Jan Wessels (directeur EA-EZA) en Henk Medema

 

Laat hier een reactie achter0 Reactie(s):

Recente artikelen

14
october
Koning Willem Alexander komt óók, op 31 oktober 2017, in de Domkerk in Utrecht, en ik mag er met honderden

Lees verder >>

08
october
Geloof in iets dat groter is dan wat jezelf bent. ‘Goedertierenheid’ noemt NRC-columnist Bas Heijne dat, ‘bevlogenheid’ mag het van

Lees verder >>

30
september
VEILIG, HEILIG, ENIG   ‘De HEER is mijn licht, mijn heil, wie zou ik vrezen? Bij de HEER is mijn

Lees verder >>

Bekijk het blogarchief