Henk Medema
06
OCTOBER

…van Vaassen naar Apeldoorn via Beekbergen

daar gaan we dan…

Meer dan tweeëndertig jaar hebben we in Vaassen gewoond, en per half oktober gaan we het vertrouwde adres Emsterweg 96 verlaten. Het was die jaren de plek die algemeen bekend werd omdat ‘onze’ uitgeverij er gevestigd was. Het was voor ons een eigen haard die goud waard was, en harten verwarmde. Nu komt er een ijsmaker in - warme gezelligheid wordt een plek waar ze gespecialiseerd zijn in kou. Maar dit mag gezegd worden: het is echt goed wat ze verkopen in het ijshokkie op de Gortelse hei, en op de markt in Vaassen! We wensen ze van harte alle goeds.

Verhuizen is een hele klus. Leuk, vanwege de vele herinneringen die opduiken als je je oude spullen van tientallen jaren tevoorschijn haalt. Zwaar werk, fysiek: sjouwen. En het afscheid nemen van al het vertrouwde is een hele klus. Maar al met al: we hebben er zin in. We gaan verhuizen naar Apeldoorn, maar nu nog even niet. De keus voor een nieuw huis kunnen we niet zó snel maken. De overbrugging gebeurt via het huren van een vakantiehuisje in Beekbergen, en de adresgegevens staan hieronder. Met de nieuwe eigenaar zijn we overengekomen dat we onze inboedel een tijdje op de zolder van ‘t gebouw aan de Emsterweg 96 in Vaassen mogen opslaan .

De verhuizing is dus beperkt - het is alleen maar sjouwen op 12 oktober, wanneer we alles leeg maken. (Wie nog zin heeft om een paar uurtjes te helpen: welkom, meld je even!)

Ons adres van 12-26 oktober:

Hoge Bergweg 19, 7361GS Beekbergen

Ons adres vanaf 26 oktober tot nader bericht:

Hoge Bergweg 23, 7361GS Beekbergen

Onze mobiele telefoonnnummers en e-mail-adressen blijven uiteraard ongewijzigd:

henk@medema.nl - 31 653 19 42 12

tinekemedema@medema.nl - 31 640 24 96 77

Laat hier een reactie achter0 Reactie(s):

Recente artikelen

12
september
Ik houd mezelf JHWH voor, voortdurend’ (Psalm16:8) ‘Waak over mij, God!’ (Psalm 16:1)   Soms (vaak, misschien wel altijd) weet

Lees verder >>

01
september
interTXT   U6   Vijfentwintig kilometer boven NImes vind je zonder problemen het plaatsje Uzes. Wij zijn daar wel eens

Lees verder >>

23
july
Zou het niet prachtig zijn als er zo’n tempel was, net als bij Ezechiël, waaruit een rivier stroom die leven

Lees verder >>

Bekijk het blogarchief